Banner Relatiegeschenken.jpg
BANNER SKYLINE.jpg
BANNER SKYLINE.jpg
Banner Relatiegeschenken.jpg

KOFFIE EN ZOETS


SCROLL DOWN

KOFFIE EN ZOETS


KOFFIE EN ZOETS

Koffie en bonbons, wie wordt er niet vrolijk van? Proef dan eens deze heerlijke bonbons van Olala Chocola met daarop prachtige Haarlemse gebouwen afgebeeld. De koffie is van Haarlems Grof. Stoere no nonsense koffie van twee even stoere Haarlemse mannen. De ecoffee travel koffiebeker, gemaakt van organisch biologische afbreekbare bamboevezels, is te voorzien van een eigen logo. Een relatiegeschenk waar iedereen blij van wordt.

BANNER SKYLINE.jpg

HAPPY 2018


HAPPY 2018


 LIBBEY HOBSTAR  Twee mooie Libbey Hobstar glazen. Daar maak je iedereen blij mee!

LIBBEY HOBSTAR

Twee mooie Libbey Hobstar glazen. Daar maak je iedereen blij mee!

 LIMONCELLO HAARLEM  Frisse limoncello van Melcher's. 70 cl, 30% alcohol.

LIMONCELLO HAARLEM

Frisse limoncello van Melcher's. 70 cl, 30% alcohol.

 CANTUCINNI  Proef de sfeer van Italië met deze cantucinni van Simon Levelt.

CANTUCINNI

Proef de sfeer van Italië met deze cantucinni van Simon Levelt.

 WISDOM TILE  Een wijsheid op een tegeltje; schrijf al je goede ideeën op op dit leuke tegeltje van Dutch Design.

WISDOM TILE

Een wijsheid op een tegeltje; schrijf al je goede ideeën op op dit leuke tegeltje van Dutch Design.

HAPPY 2018

Het nieuwjaarsfeest voor 2018 al gepland? Dan is dit pakket een schot in de roos! Eens wat anders dan een gin tonic, vodka jus, of een moijto. Verras je gasten en jezelf met deze heerlijke cocktail met echte muggen Limoncello! Voor de garnering en het gevoel dat je in Ital… nee Haarlem zit volstaan een paar blaadjes basilicum. Heerlijk met cantucinni van Simon Levelt. Omdat nu eenmaal de beste ideeën ontstaan tijdens een moment van ontspanning is een whisdom tile toegevoegd van Dutch Design. Weet je op 1 januari al die goede voornemens nog!

 
Party_Haarlem.jpg
 

BANNER SKYLINE.jpg

HAARLEM, NERGENS ANDERS


HAARLEM, NERGENS ANDERS


 MAS DES DAMES   Lideweij van Willigen en haar echtgenoot ruilde hun goedbetaalde banen in en kozen voor het starten van een eigen wijndomein in Zuid Frankrijk. Haar wijnen staan nu op wijnkaarten van sterrenrestaurants!

MAS DES DAMES

Lideweij van Willigen en haar echtgenoot ruilde hun goedbetaalde banen in en kozen voor het starten van een eigen wijndomein in Zuid Frankrijk. Haar wijnen staan nu op wijnkaarten van sterrenrestaurants!

 HAARLEM, NERGENS ANDERS   Het boek Haarlem, nergens anders! bundelt de 100 leukste, grappigste en mooiste afleveringen van Frans op Vrijdag, miniaturen uit Haarlem, geschreven door stadschroniqueur Frans van Deijl. 

HAARLEM, NERGENS ANDERS

Het boek Haarlem, nergens anders! bundelt de 100 leukste, grappigste en mooiste afleveringen van Frans op Vrijdag, miniaturen uit Haarlem, geschreven door stadschroniqueur Frans van Deijl. 

HAARLEM, NERGENS ANDERS

Help de Amsterdammers komen! Dat is de subtitel van dit leuke boek over Haarlem, Haarlem nergens anders. De 100 leukste en mooiste afleveringen van Frans op Vrijdag van Frans van Deijl zijn hierin gebundeld. De fles rode wijn van Mas des Dames, van een Haarlemse dame die een succesvol wijndomein runt in Zuid Frankrijk, maakt dit mooie zakelijke geschenk een echt cadeautje om te krijgen!