OVER ONS

Haarlemskerstpakket.nl is een initiatief van The Giftmakers. The Giftmakers is in 2014 opgericht door Laura Notten en Tanja Lindeboom. Na jaren van individuele succesvolle carrières en een langdurige vriendschap besloten zij om The Giftmakers te lanceren. Dit vanwege het gebrek aan het vinden van goede zakelijke cadeaus in hun dagelijks leven, gecombineerd met hun persoonlijke interesses en expertise.

Geen eindeloze catalogus met dezelfde zakelijke geschenken. Geen verborgen kosten en verschillende leveranciers. Wat wel? Samen met onze klant maken we een selectie van unieke en onderscheidende producten die passen bij het bedrijf en doelgroep. Zo stellen we het best passende zakelijke cadeau samen waarmee onze klant impact maakt. 

Naast dat we de cadeaus zonder zorgen tijdig op elke gewenste locatie afleveren, ontfermen wij ons ook over de inkoop en de handling. Alle cadeaus worden met de grootste zorg en oog voor detail op stijlvolle wijze ingepakt.

Geven met impact was nog nooit zo makkelijk!

Nieuwsgierig naar The Giftmakers? Bekijk onze website. 


Haarlemse Kerstpakketten is onderdeel van The Giftmakers. Vier Haarlemse dames en een zusje runnen met veel passie The Giftmakers.