BANNER+PRODUCTEN+2.jpg
BANNER SKYLINE.jpg
BANNER SKYLINE.jpg
BANNER SKYLINE.jpg
BANNER SKYLINE.jpg
BANNER SKYLINE.jpg
BANNER SKYLINE.jpg
BANNER+PRODUCTEN+2.jpg

BORRELEN BIJ DE GROTE KERK


SCROLL DOWN

BORRELEN BIJ DE GROTE KERK


 HAARLEMS HOUT BORRELPLANK  Een unieke borrelplank van Haarlems hout met daarin de skyline van Haarlem gegraveerd door Snijmeesters.

HAARLEMS HOUT BORRELPLANK

Een unieke borrelplank van Haarlems hout met daarin de skyline van Haarlem gegraveerd door Snijmeesters.

 LET'S GET NUTS  Een zakje gemengde noten (120 gr) van de oudste notenmarktkraam van Haarlem. 

LET'S GET NUTS

Een zakje gemengde noten (120 gr) van de oudste notenmarktkraam van Haarlem. 

 KAASHUIS TROMP BOB KLASSIEK KAAS  Scheutje pikant belegen Noord-Hollandse kaas met volle smaak.

KAASHUIS TROMP BOB KLASSIEK KAAS

Scheutje pikant belegen Noord-Hollandse kaas met volle smaak.

 JOPEN  Hopps & Myrrh. Een spiced beer met een roodbruine kleur. Cacao, kruidig, fruitig, nootachtig. Zacht en zoetig. Alcoholpercentage: 7.5%

JOPEN

Hopps & Myrrh. Een spiced beer met een roodbruine kleur. Cacao, kruidig, fruitig, nootachtig. Zacht en zoetig. Alcoholpercentage: 7.5%

 OLIJCK  Deze heerlijke droge worst is gemaakt door Olijck met daarin verwerkt bier van het Uiltje. De worst is verkrijgbaar in diverse smaken, zo is er ook een worst met Jopenbier.

OLIJCK

Deze heerlijke droge worst is gemaakt door Olijck met daarin verwerkt bier van het Uiltje. De worst is verkrijgbaar in diverse smaken, zo is er ook een worst met Jopenbier.

 UILTJE BIER  Een mooie donkerrode Scottish Ale. Kruidig, liquer, caramel, zoetig. Alcoholpercentage: 10.0%

UILTJE BIER

Een mooie donkerrode Scottish Ale. Kruidig, liquer, caramel, zoetig. Alcoholpercentage: 10.0%

BORRELEN BIJ DE GROTE KERK

Proef de smaak van Haarlem met dit borrelpakket. Want borrelen kunnen wij in Haarlem als de beste! Wist jij bijvoorbeeld dat het vroeger, in de late middeleeuwen, in Haarlem stikte van de brouwerijen? Gelukkig zijn daar nu de brouwerijen van Jopen en het Uiltje met hun overheerlijke biertjes van Haarlemse bodem.

Het pakket wordt compleet met heerlijke kaas van kaashuis Tromp, een Olijck worst (met Uiltje bier!) en een zakje gemengde nootjes van Let’s gets Nuts. Deze laatste staat bijvoorbeeld al zo’n 50 jaar met marktkraam op de markt in Haarlem. Een borrelhap moet natuurlijk mooi geserveerd worden, dat doe je op de unieke plank van Haarlems hout met de Haarlemse skyline gegraveerd door Snijmeesters.

Wie ga jij verblijden met deze smaakvolle Haarlemse ontdekkingstocht?

 
 
BANNER SKYLINE.jpg

BORRELEN BIJ DE GROTE KERK XL


BORRELEN BIJ DE GROTE KERK XL


 DUTCH DESIGN CHAIR BOX De dutch design chair box is naast een hele leuke verpakking ook een tafeltje. Verkrijgbaar in diverse designs. Vanaf 500 stuks ook in custom design.

DUTCH DESIGN CHAIR BOX

De dutch design chair box is naast een hele leuke verpakking ook een tafeltje. Verkrijgbaar in diverse designs. Vanaf 500 stuks ook in custom design.

 JOPEN Hopps & Myrrh. Een spiced beer met een roodbruine kleur. Cacao, kruidig, fruitig, nootachtig. Zacht en zoetig. Alcoholpercentage: 7.5%

JOPEN

Hopps & Myrrh. Een spiced beer met een roodbruine kleur. Cacao, kruidig, fruitig, nootachtig. Zacht en zoetig. Alcoholpercentage: 7.5%

 UILTJE BIER een mooie donkerrode Scottish Ale. Kruidig, liquer, caramel, zoetig. Alcoholpercentage: 10.0%

UILTJE BIER

een mooie donkerrode Scottish Ale. Kruidig, liquer, caramel, zoetig. Alcoholpercentage: 10.0%

 MAS DES DAMES Lideweij van Willigen en haar echtgenoot ruilde hun goedbetaalde banen in en kozen voor het starten van een eigen wijndomein in Zuid Frankrijk. Haar wijnen staan nu op wijnkaarten van sterrenrestaurants!

MAS DES DAMES

Lideweij van Willigen en haar echtgenoot ruilde hun goedbetaalde banen in en kozen voor het starten van een eigen wijndomein in Zuid Frankrijk. Haar wijnen staan nu op wijnkaarten van sterrenrestaurants!

 Proef Spaanse smaken in de Cronjé in Haarlem bij Spanish Haarlem. Deze olijven zijn om te smullen!

Proef Spaanse smaken in de Cronjé in Haarlem bij Spanish Haarlem. Deze olijven zijn om te smullen!

 HAARLEMS HOUT BORRELPLANK Een unieke borrelplan van Haarlems hout met daarin de skyline van Haarlem gegraveerd door Snijmeesters.

HAARLEMS HOUT BORRELPLANK

Een unieke borrelplan van Haarlems hout met daarin de skyline van Haarlem gegraveerd door Snijmeesters.

 KAASHUIS TROMP BOB KLASSIEK KAAS Scheutje pikant Belegen Noord-Hollandse kaas met volle smaak.

KAASHUIS TROMP BOB KLASSIEK KAAS

Scheutje pikant Belegen Noord-Hollandse kaas met volle smaak.

 OLIJCK Deze worst is gemaakt door Olijck met Jopen Bier, deze wordt gebrouwen in de Haarlemse Jopenkerk die inmiddels landelijke faam heeft verworven. In onze receptuur is Mooie Nel IPA (Indian Pale Ale) verwerkt

OLIJCK

Deze worst is gemaakt door Olijck met Jopen Bier, deze wordt gebrouwen in de Haarlemse Jopenkerk die inmiddels landelijke faam heeft verworven. In onze receptuur is Mooie Nel IPA (Indian Pale Ale) verwerkt

 LET'S GET NUTS Zakje heerlijke gemengde noten (120 gr) van de oudste notenmarktkraam van Haarlem.

LET'S GET NUTS

Zakje heerlijke gemengde noten (120 gr) van de oudste notenmarktkraam van Haarlem.

BORRELEN BIJ DE GROTE KERK XL

Borrelen in het kwadraat! Dat doe je met dit borrel plus cadeaupakket. Naast de basis wordt dit pakket aangevuld met een fles wijn, gemaakt door een Haarlemse dame die in Frankrijk haar eigen wijnhuis heeft opgezet. Dit alles verpakken we in de Dutch Design Chair, die je kan omtoveren tot een bijzettafeltje. De plank is gemaakt van Haarlems hout. Op de plank staat ook aangegeven waar de boom vandaan komt. Dat is nog eens een uniek cadeau. Wie nodig jij uit voor de volgende borrel?

 
 
BANNER SKYLINE.jpg

DE DUINEN IN


DE DUINEN IN


 RUGZAK MET EIGEN LOGO Formaat 29.0 x 13.5 x 45.0 cm. Gemaakt van Polyester.

RUGZAK MET EIGEN LOGO

Formaat 29.0 x 13.5 x 45.0 cm. Gemaakt van Polyester.

 WAKAWAKA De WakaWaka Light is de meest efficiënte dolar-lamp ter wereld. Eén dag opladen in de zon geeft tot wel 34 uur zeer fel, veilig en duurzaam licht.

WAKAWAKA

De WakaWaka Light is de meest efficiënte dolar-lamp ter wereld. Eén dag opladen in de zon geeft tot wel 34 uur zeer fel, veilig en duurzaam licht.

DE DUINEN IN

Nationaal Park Zuid Kennemerland. Elswout. De Waterleidingduinen. Het strand. De Veerplas. In Haarlem hebben we ook buiten de stad genoeg om te verkennen. Trek die wandelschoenen aan, hijs die rugzak op je rug en ga op verkenningstocht. Voor het echte outdoor gevoel neem je natuurlijk je zaklamp van Waka Waka mee! Deze leuke en handige Waka Waka lamp wordt opgeladen door de zon. Met de aankoop van dit pakket doe je nog goed ook; je helpt zonne-energie toegankelijk te maken voor mensen zonder toegang tot elektriciteit. Wie goed doet, goed ontmoet!

BANNER SKYLINE.jpg

EEN NACHT IN DE STALKER


EEN NACHT IN DE STALKER


 LIBBEY HOBSTAR Twee mooie Libbey Hobstar glazen. Daar maak je iedereen blij mee!

LIBBEY HOBSTAR

Twee mooie Libbey Hobstar glazen. Daar maak je iedereen blij mee!

 LIMONCELLO HAARLEM Frisse limoncello van Melcher's. 70 cl, 30% alcohol.

LIMONCELLO HAARLEM

Frisse limoncello van Melcher's. 70 cl, 30% alcohol.

 CANTUCINNI Proef de sfeer van Italië met deze cantucinni van Simon Levelt.

CANTUCINNI

Proef de sfeer van Italië met deze cantucinni van Simon Levelt.

 WISDOM TILE Een wijsheid op een tegeltje; schrijf al je goede ideeën op op dit leuke tegeltje van Dutch Design.

WISDOM TILE

Een wijsheid op een tegeltje; schrijf al je goede ideeën op op dit leuke tegeltje van Dutch Design.

EEN NACHT IN DE STALKER

Het nieuwjaarsfeest voor 2018 al gepland? Dan is dit pakket een schot in de roos! Eens wat anders dan een gin tonic, vodka jus, of een moijto. Verras je gasten en jezelf met deze heerlijke cocktail met echte muggen Limoncello! Voor de garnering en het gevoel dat je in Ital… nee Haarlem zit volstaan een paar blaadjes basilicum. Heerlijk met cantucinni van Simon Levelt. Omdat nu eenmaal de beste ideeën ontstaan tijdens een moment van ontspanning is een whisdom tile toegevoegd van Dutch Design. Weet je op 1 januari al die goede voornemens nog!

 
Party_Haarlem.jpg
 

BANNER SKYLINE.jpg

ESCAPE HAARLEM


ESCAPE HAARLEM


 HAARLEMSE HUISJES Setje van vijf ansichtkaarten met illustraties van Haarlemse huisjes.

HAARLEMSE HUISJES

Setje van vijf ansichtkaarten met illustraties van Haarlemse huisjes.

 SUITSUIT Trolley van het merk SuitSuit met opdruk van de skyline van Haarlem. Eventueel ook te bedrukken met eigen opdruk.

SUITSUIT

Trolley van het merk SuitSuit met opdruk van de skyline van Haarlem. Eventueel ook te bedrukken met eigen opdruk.

 JASJE TOILETTAS Toilettas met opdruk van Haarlemse huisjes, getekend door de mensen van Jansje.

JASJE TOILETTAS

Toilettas met opdruk van Haarlemse huisjes, getekend door de mensen van Jansje.

 PUC Vergeet die rinkelende sleutels in je broekzak. Deze praktische keychain van het Haarlemse merk Puc is ideaal! Tenminste te gebruiken voor 6 sleutels. 

PUC

Vergeet die rinkelende sleutels in je broekzak. Deze praktische keychain van het Haarlemse merk Puc is ideaal! Tenminste te gebruiken voor 6 sleutels. 

ESCAPE HAARLEM

Het is haast niet voor te stellen. Maar soms wil je eens je horizon verbreden en Haarlem voor even achter je laten. Dat doe je uiteraard wel geheel in stijl. Haarlem-stijl wel te verstaan! De trolley van Suit Suit is voorzien van de skyline van Haarlem. Het prachtige toilettasje met Haarlemse huisjes is gemaakt door de mensen met van Jansje. Met een paar mooie ansichtkaarten met designs van Renske van Haarlemse Huisjes is dit een leuk travel pakket om te geven én te krijgen! 

BANNER SKYLINE.jpg

IN SHAPE


IN SHAPE


IN SHAPE

Als ik de muggen mag geloven, ben ik toch best een lekker ding... Deze op maat gemaakte health set is voor alle fitte Haarlemmers (in wording). Het setje is te voorzien van een eigen design, of gewoon met onze mooie skyline op de achtergrond. Kan je het jaar goed beginnen in al die fijne yoga en sportscholen die Haarlem rijk is! Dit kerstpakket is leverbaar vanaf 100 stuks.

BANNER SKYLINE.jpg

KOFFIE EN THEE BIJ VICTORS


KOFFIE EN THEE BIJ VICTORS


 HAARLEMSE HALLETJES een fenomeen in Haarlem; de Haarlemse halletjes vinden hun oorsprong al in 1693. Deze knapperig gekruide koekjes van Michel Patisserie zijn nog steeds een delicatesse.

HAARLEMSE HALLETJES

een fenomeen in Haarlem; de Haarlemse halletjes vinden hun oorsprong al in 1693. Deze knapperig gekruide koekjes van Michel Patisserie zijn nog steeds een delicatesse.

 MOLINA CHAI een pakketje uit exotische oorden; deze envelop met 5 verschillende chai sachets laat je kennis maken met andere delen van de wereld.

MOLINA CHAI

een pakketje uit exotische oorden; deze envelop met 5 verschillende chai sachets laat je kennis maken met andere delen van de wereld.

 MOK MET OPDRUK Inhoud 300ml. Eigen opdruk of Haarlemse muggen opdruk.

MOK MET OPDRUK

Inhoud 300ml. Eigen opdruk of Haarlemse muggen opdruk.

 CHOCOLA GEVELHUISJE het chocoladehuisje van Olala Chocola is bijna te mooi om op te eten. De chocolade is alleen te lekker om te laten staan!

CHOCOLA GEVELHUISJE

het chocoladehuisje van Olala Chocola is bijna te mooi om op te eten. De chocolade is alleen te lekker om te laten staan!

 HAARLEMS GROF koffie (250 gr) gemaakt door stoere Haarlemse mannen, dat is Haarlems Grof.

HAARLEMS GROF

koffie (250 gr) gemaakt door stoere Haarlemse mannen, dat is Haarlems Grof.


 ANNE & MAX THEE een heerlijke Rooibos theemelange (80gr) met sinaasappel, kardemom, kaneel en gemberwortel. 

ANNE & MAX THEE

een heerlijke Rooibos theemelange (80gr) met sinaasappel, kardemom, kaneel en gemberwortel. 

 LINNEN TAS altijd handig deze linnen tas met opdruk van de skyline van Haarlem.

LINNEN TAS

altijd handig deze linnen tas met opdruk van de skyline van Haarlem.

KOFFIE EN THEE BIJ ANNE & MAX

Wil je al het mooist van Haarlem ontdekken, dan kan je wel een sterk bakkie gebruiken. Want Haarlem heeft nogal wat moois te bieden! Met dit koffie & thee pakket zit het met de extra energie wel goed. Dit kerstpakket bevat onder meer; koffie van Haarlems Grof, een envelop vol exotische Chai smaken van Molina Chai, Haarlemse Halletjes, wie kan ze weerstaan?!, van Michel, chocolade van Olala Chocola in de vorm van een Haarlems gevelhuis. Heb je geen zin om naar buiten te gaan? Blijf je toch lekker binnen met de thee van Anne&Max. Het pakket is aangevuld met een leuke eropuit tas met de skyline van Haarlem en een koffie mok “als ik de muggen mag geloven”